EU-Almenara considera abusiu el sou de l´alcalde de la localitat.

Royo censura que només el sou de l´alcalde supere els 50.000  EUR, mes les retribucions per plens, comissions i juntes de govern i com a diputat provincial.

   El coordinador local d´Esquerra Unida a Almenara, Fermin Royo, ha afirmat aquest matí, que des de la formació es considera abusiu el sou de l´alcalde del municipi, de 3.571 EUR als quals se li han de sumar els ingressos per presidir els plens o les Juntes de Govern, o les comissions informatives " per a un poble de poc més de 5000 habitants, tenim un alcalde que cobra un sou desproporcionat, que la majoria de gent treballadora mai podrem ni somniar"

[@more@]

Royo ha manifestat que el sou de l´alcalde de la població, Vicente Gil es veu desproporcionat sobre tot si a ell se li suma el que cobra igualment com diputat provincial " els ciutadans d´Almenara estem pagant a l´any, només en sou de l´Alcalde, més de 8 milions de les antigues pessetes, sense contrar les altres retribucions , i ens pareix un abús, tenint en compte les dimensions del poble".

        El coordinador local d´EU ha afirmat que aquesta despesa que ocasiona Gil, malauradament no es veu compensada per una gestió eficaç a nivell polític " l´alcalde fa molt bé allò per al que està en política; cobrar, però després, els problemes reals de la població continuen sent els mateixos. En 8 anys de govern, i el que portem de legislatura, les VPO han estat ridícules, el problema de l´atur continua sense solucionar-se i les expectatives laborals continuen sent molt limitades. L´actual equip de govern ha estat continuista en la política d´estancament a la qual ha sotmès a la localitat, on allò únic que ha prosperat ha estat el que cobren els membres del govern municipal.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.