Qui és Carmelo Garcia?

Consulta el currículum personal del candidat a l'alcaldia de Castelló[@more@]CURRÍCULUMPERSONALCarmelo García García.Casat en 1984, amb 1 filla i 1 fill.Nascut en Mancera de Abajo província de Salamanca, el 5 d'abril de 1958.Ha viscut ininterrompudament al País Valencià des de 1960.Ha viscut a València (Benimaclet) des de 1960.Va viure a Alacant des de 1976 fins a 1978.Va tornar a València (Marchalenes) i va viure des de 1978 a 1985.Va tornar a Alacant entre 1985 i 1987.Des de 1987 fins ara viu a Castelló.PROFESSIONAL I LABORALLlicenciat en Econòmiques i Empresarials, en l'especialitat d'Economia Regional i Urbana per la Universitat de València.Va obtindre la Suficiència Investigadora en la Universitat de València.Actualment està realitzant la Tesi Doctoral en la Universitat Jaume I sobre temes de Gestió Integral de l'Aigua.Posseïx el Títol de Mestre de Valencià.És professor de Secundària des de 1984 de l'especialitat Administració d'Empreses.És professor Associat a Temps Parcial del Departament de Llenguatges i Sistemes Informàtics de la Universitat Jaume I des de l'any 1992.Ha exercit diversos càrrecs en Secundària:– Administrador: de l'IES El Cabanyal de València en el curs 1984/5.– Secretari: de l'IES El Caminàs de Castelló ininterrompudament des del curs 1987/88 fins al curs 1990/91, i posteriorment el curs 1992/93.– Director: de l'IES El Caminàs de Castelló interrompudament des de juliol del 1997 fins a juny del 2003. data en què presenta la seua dimissió irrevocable al Director Territorial D. Francisco Baila per haver-li incoat un expedient disciplinari i aplicat una sanció de 15 dies de suspensió d'ocupació i sou, per defendre fermament les competències del Director en la gestió de l'IES El Caminàs enfront dels inspectors. La dita sanció va ser anul·lada consecutivament per 3 Tribunals de Justícia. Determinant finalment el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana que la dita sanció era nul·la de ple dret i injusta.Durant 4 anys va ser representant de la Junta de Directors d'Educació Secundària de Castelló en el Consell Escolar Municipal.Ha rebut de la Conselleria de Cultura, Educació i Esports diversos premis per plantejar projectes d'innovació educativa amb alumnes de F.P. de l'IES El Caminàs.TRAJECTÒRIA POLÍTICA I SINDICALEn 1972 va ingressar com a militant de l'organització juvenil Jove Guàrdia Roja(J.G.R.), joventuts del Partit Comunista d'Espanya Internacional [P.C.E.(i)](escissió del Partit Comunista d'Espanya, a finals de 1960).Amb l'entrada de tal partit en La Junta Democràtica el partit canvia el seu nom pel Partit del Treball d'Espanya (PTE), sent membre actiu en Benimaclet (València) de la Junta Democràtica.L'any 1975 des de la Jove Guàrdia Roja pasa a ser membre del PTE, que al País Valencià s'anomena Partit del Treball del País Valencià (PTPV).Des de desembre de 1975 fins a abril del mateix any ha d'estar fugit de sa casa durant 5 mesos, i amagat ja que està a la recerca i captura per la Guàrdia Civil de Patraix a València per pertànyer al PTPV.A Alacant durant 2 anys té el càrrec de Secretari local d'Alacant del PTPV.És detingut i ingressat en la comissaria d'Alacant 2 vegades, en total 5 dies, una per realitzar pintades i una altra per repartir propaganda dins de la campanya: “LLIBERTAT. AMNISTIA, ESTATUT D'AUTONOMIA”.És candidat en les primeres eleccions postfranquista i pseudo democràtiques per Alacant en una coalició anomenada Front Democràtic d'Esquerres, ja que era encara il·legal el PTE, coalició que a Catalunya anava unida amb Esquerra Republicana de Catalunya.És membre actiu del Sindicat Democràtic d'Estudiants de la Universitat.És delegat i membre de la Junta de la Facultat d'Econòmiques i Empresarials de València.Amb la debacle electoral dels partits a l'esquerra del PCE desapareix el PTE com a organització política.Des de llavors fins ara he estat sempre política i electoralment vinculat a Esquerra Unida.S'afilia a CC.OO. del PV, on arriba a ser membre de la Junta de Personal Docent de Professors No Universitaris i durant 4 anys també és membre de la Junta de Personal Docent i Investigador (PDI) de la Universitat Jaume I.És responsable de Comunicació del Consell Polític Local d'Esquerra Unida de Castelló des de 2003. Va ser triat per unanimitat Coordinador Local de Castelló el passat 17 de febrer del 2006.Al desembre del 2006 és triat candidat a l'Alcaldia de Castelló per EUPV-CS en una llista que ha obtingut el 93% de suport i cap vot en contra.Actualment es el cap de llista a l’Alcaldia de Castelló per la coalició de EUPV-VERDS-PCPE-IR.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Qui és Carmelo Garcia?

  1. pdqg mqopujbd dzbvox ieayw uqndzl huyio jscykole

Els comentaris estan tancats.