WWW.NOVOTESINUTIL. ES, CAMPANYA CONTUNDENT I TRANSGRESSORA DE JOVES D’ESQUERRA UNIDA

Marina Albiol, Coordinadora de Joves d’EUPV: “Estem convençuts que en la situació d’emergència política que viu el País Valencià el vot a PSPV i PP és un vot inútil

Dani Simón, Coordinador de la campanya de JEUPV: “Volem cridar l’atenció dels i les joves desencantats i recelosos de la política sobre les nostres propostes”

La cap de llista de Compromís per les comarques del nord, Marina Albiol, ha presentat aquest matí en roda de premsa la campanya electoral de Joves d’EUPV amb el convenciment que “en la situació d’emergència política que viu el País Valencià en aquests moments el vot al PSPV i al PP és un vot inútil.

[@more@]

Inútil per als aturats i aturades, inútil per als centenars de milers de joves que volen emancipar-se i no poden, inútil per als precaris que han de sobreviure amb salaris de misèria, inútils per als joves immigrants que ni tan sols gaudeixen d’un centre d’acollida a la ciutat de València i han de malviure al llit del riu,… en definitiva, votar al PP o al PSPV és inútil per a que es done un canvi polític i social de debò al País Valencià”.

La també coordinadora de Joves d’Esquerra Unida afirma que “no volem dir que el PP i el PSPV siguen el mateix, però aquesta legislatura ens han donat bons exemples per concloure que, en allò substancial, comparteixen el model: L’Estatut de la vergonya, el pacte dels residus, el flirteig en la política urbanística (Plan Rabassa, Mundo Ilusión,…), la Copa de l’Amèrica, l’AVE,… i per això preguntem als socialistes si en el seu programa tenen previst finançar el negoci d’Agag en la Fórmula 1, continuar alimentant el monstre de Terra Mítica o l’aeroport privat de Fabra. Perquè si és així, amb nosaltres que no compten”.
Daniel Simón, coordinador de la campanya de JEUPV ha explicat que “els objectius són posar de manifest, per una banda, que el vot a EU es un vot útil per al canvi de debò. Per altra part, volem cridar l’atenció dels i les joves desencantats i recelosos de la política sobre les nostres propostes. Volem transmetre el missatge que l’augment de la participació és la única forma de fer fora al PP, i que en aquestes eleccions abstenir-se es igual a votar al PP”.
La campanya, que porta per lema “No votes inútil.es” té com a protagonista a una dona jove militant amb actitud combativa. JEUPV vol transmetre alguns missatges descriptius del canvi que volen veure al País Valencià el proper més de maig: el feminisme, l’ecologisme, el republicanisme i un contundent “Folla’t la corrupció” amb el que es vol animar a acabar d’una vegada per totes amb aquesta vergonyosa lacra que patim els i les valencianes.
JEUPV ha elaborat milers de cartells, xapes, enganxines, preservatius, tríptics i un número especial de la seva revista “La samarreta” que es distribuiran en tot el País pels col·lectius locals de joves. A més, en les universitats del tot el país es contractaran espais de publicitat estàtica.
Castelló a 23 de març de 2007

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.