EU-CABANES “EL PP VOL TRAURE RÈDIT ELECTORAL D’HAVER REGALAT A LES EMPRESES MÉS DE 40 MILIONS D’EUROS EN TERRENY D’APROFITAMENT URBANÍSTIC

Mulet recrimina que les úniques actuacions que el PP vendrà de cara a les eleccions seran actuacions de poca monta, pagades amb els diners de la mala venta
El candidat a l’acaldia  de Cabanes per Esquerra Unida, , Carles Mulet, ha afirmat aquest matí, que el PP local pretén tirar una traca final de la seua gestió, presentant com a grans fites el que són les actuacions ridícules pagades amb els diners de la mala venta de l’aprofitament urbanístic del municipi.

[@more@]

En aquesta “mala venta”, Mulet ha recordat que té part de responsabilitat directa el PSOE local per aprovar unes condicions totalment injustificables.”Tot i que el poble està vivint el “boom” urbanístic i immobiliari més impressionant de la història, l’ajuntament ha de dedicar-se a quasi regalar sòl propietat de tot el poble per poder tirar endavant algunes activitats; han estat capaços de fer uns pressupostos creïbles, han estat incapaços de sanejar econòmicament l’ajuntament, ni d’accedir a subvencions favorables, tot i que l’alcalde és diputat provincial, però es veu que gasta el seu temps per a altres coses de més interés per a ell que no el seu poble”
 
Segons Mulet, “ l’ajuntament, era propietari del 10 % del PAI Torre la Sal, en concepte de l’aprofitament urbanístic , i en un PAI de aproximadament milió i mig de metres quadrats, i de parcel·les municipals que ja eren públiques, en total, més de 200.000 metres quadrats.  En maig del 2003, 5 vots del PSOE i dos del PP va acordar, a més d’adjudicar-li el PAI a Marina d’Or, tancar ja en aquella data la venta del 10% del PAI , propietat municipal, a l’irrisòria quantitat de 30 euros per metre quadrat, aconseguint d’aquesta manera, només sis milions d’euros”.
 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.