Albiol “el relleu de Campos del PP demostra que el partit és el cortijo de Carlos Fabra”

EU afirma que la falta de democràcia interna del partit hegemònic a Castelló és preocupant perque trasllada les males formes a les institucions.

 

El contundent cop de timó que el president provincial del PP, Carlos Fabra, ha donat a la direcció del seu partit, apartant d´una al secretari general provincial, Victor Campos, i nomenant digitalment a la diputada Marisol Linares com a substituta seua, ha estat avui valorada per EU.

         En eixe sentit, la diputada autonòmica d´EU, Marina Albiol ha afirmat " no ens pertoca als altres partits polític valorar la manera de funcionar internament de les altres formacions, i les formes autoritàries, jeràrquiques i antidemocràtiques que puguen tindre, però en el cas del PP, on és Carlos Fabra qui fa i desfà de dalt a baix totes les decisions del seu partit, ens preocupa perquè extrapola aquesta manera de fer les coses a les institucions que controla, amb tot el que aixó comporta" .

[@more@]Albiol ha remarcat que "Campos ha continuat, en aparença d´interinitat,al front de la secretaria general del partit, fins que la setmana passada va fer unes declaracions que no va ser ben rebudes per Fabra, i aquest ha reaccionat demostrant que ningú li pot tossir, i ha nomenat ja a qui rellevarà a Campos en el càrrec; demostrant que els càrrecs no es trien de manera democràtica en eixe partit, sinó que tot l´organigrama és un gran tauler on només Fabra pot moure les peces a la seua conveniència; des de les candidatures municipals de tota la província, als dirigents en tots els nivells" .

         Per a la parlamentària d´EU " fins ací, és un problema intern  d´eixe partit, que els seus dirigents i afiliats han de resoldre, però el problema comença quan les persones que han d´estar en les institucions públiques, alcaldes, regidors, diputats provincials i autonòmics per Castelló…etc, són també simples peons de Fabra; perquè sabem perfectament que l´interés d´aquesta persona en allò públic no és per solucionar els problemes de la gent, sinó per traure un lucre personal considerable; per tant, és preocupant que a qui es col·loca en les institucions no siga a les persones més preparades o disposades a treballar pels pobles i ciutats, sinó que a qui Fabra veu més útil per als seus beneficis propis; gent que empra com mocadors de paper, on tant prompte poden  estar en el cim dels càrrecs, com en la defenestració automàtica" .

         EN eixe sentit, Albiol ha afirmat " que no volem desmerèixer la capacitat de la proposada Marisol Linares, però hem d´entendre el "modus operandi" de Fabra, i veurem el paper que li tocarà jugar a aquesta d´ara endavant, vist el precedent de Campos.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.