EU CREU QUE LES PARAULES DE MARIANO SARDINA SÓN UNA CLARA FOTOGRAFIA DEL CACIQUISME IMPERANT AL PP DE FABRA

ALBIOL AFIRMA QUE TOT I EL TARANNÀ EXTREMISTA DE L’EXDIRIGENT DE NNGG, LES SEUES PARAULES VALEN PER FER-SE UNA IDEA DEL QUÈ ES COU SOTA EL PODER DE FABRA .
 
La diputada autonòmica d’Esquerra Unida-Compromís pel País Valencià, Marina Albiol, ha valorat avui la dimissió del president provincial de las Nuevas Generaciones, del PP, Marina Sardina, on ha carregat contra Carlos Fabra i demés dirigents provincials.
         Segons Albiol “ les crítiques de Sardina, des de dins del partit, coincideixen en gran mesura en el que venim denunciant des de fora, de que el PP de Castelló no és un partit polític democràtic, sinó una simple estructura al serveu de Carlos Fabra, on aquell és l’únic que mana i decideix, i tot sabem amb quin objectiu, i qui es mou no ix en la foto , i per aixó, com diu el fins ara màxim representant de les joventuts del PP a Castelló, ningú s’atreveix a obrir la boca en les files conservadores, donat que saben que les repercussions seran grans”.

[@more@]

La dirigent d’EU ha aclarit, que tot i saber el tarannà de Sardina, el qual no s’ha caracteritzat mai per un comportament centrista, sinó per actuar com un extremista (cal recordar que estava en la primera fila dels que van intentar rebentar el míting de Jose Blanco al teatre principal de Castelló, o com ha compartit el postulats més recalcitrants del seu partit), malgrat que ara la seua reacció es produisca com a pataleo per no vore recompensada la seua tasca “eterna” al front de las NNGG per una manifesta antipatia amb Carlos Fabra. “ Sardina, ja entrat en anys, ha vingut aferrant-se al càrrec de president provincial de NNGG esperant el seu moment d’or per a saltar a les llistes del PP, i ocupar algun càrrec, ara, vist com qui fa i desfà en el PP no és la democràcia interna, sinó les decisions unipersonals i arbitràries d’una persona imputada en tot tipus de delictes com és Carlos Fabra, Sardina se’n va escaldat” .

         La dirigent d’EU ha remarcat que un partit que es sustenta internament en estructures autoritàries, baix la única tutela i potestat d’un personatge corrupte com Carlos Fabra, no dóna cap garantia per a que la seua gestió de l’administració pública siga equànime, sensata i neta”

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.