ALBIOL “FABRA JUSTIFICA LA MANIPULACIÓ DELS CENSOS, PERQUÉ LI SEMBLA EL MÉS NORMAL, VISTA LA SEUA HERÈNCIA GENÈTICA”

EU CONFIA EN QUE LA DESSIGNACIÓ DEL NOU FISCAL EN CAP DESBLOQUEJE LA SITUACIÓ DE LA PROVÍNCIA

 

La diputada autonòmica d’Esquerra Unida-Compromís pel País Valencià, Marina Albiol, ha manifestat avui que les declaracions de Carlos Fabra, justificant i traient importància als casos d’inflada dels censos electorals de distints municipis, demostren que l’herència genètica del fabrisme porta parella la corrupció en majúscules “ els avantpassats de Carlos Fabra ja eren mestres del “pucherazo” i la manipulació de la voluntat popular, per tant, per al descendent d’eixa nissaga, tot allò que a la resta ens causa estupor i ens indigna per dinamitar els fonaments de l’Estat de Dret, a ell li sembla el més normal del món.

[@more@]

Albiol ha remarcat que un fet que es pot entendre fàcilment és que persones d’una localitat, nascuts i vinculats a ella, que de cara a unes eleccions municipals torne a empadronar-se en el seu poble d’origen, del qual estaven de baixa per tot tipus de motius ( laborals, de residència), però que en els casos denunciats per EU i altres formacions, de manipulació dels censos de molts pobles de Castelló, els casos són ben diferents “ donat que es tracten de persones sense cap vincle amb els municipis on s’han empadronat, són persones que aterren en menuts municipis amb la única intenció de votar al PP, i alterar la voluntat popular”.

        La diputada d’EU ha remarcat que la imputació de 31 persones per empadronar-se o intentar fer-ho de manera irregular en la localitat d’Argelita, és el primer pas del que es preveu una llarga batalla judicial contra una trama organitzada presumptament pel propi Carlos Fabra per aferrar-se de manera il·legal al seu càrrec “després d’Argelita, vindran molts pobles, i el fabrisme no pot continuar impune ni els cas dels censos, ni en tots els demés que té obert”. Per eixe motiu, la dirigent d’esquerres ha mostrat la confiança en què el nomenament del nou Fiscal en Cap de Castelló, que substituirà al fabrista Arias, ajude a desbloquejar tots els casos que l’amic de Fabra ha vingut empantanant i tancant en fals “ fa falta aires nous en la justícia, que ajuden a la regeneració de la vida pública, les institucions i la política, i el nomenant d’un nou fiscal en cap, està sent esperat com aigua de maig”

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.