ALBIOL “EL CURT QUE MÉS M’AGRADA ÉS EL QUE EXPLICA ELS XANXULLOS DE FABRA”

EU anima a tots els col·lectius interessats a projectar el llargmetratge de “Ja en tenim prou” perquè la major part de la població possible conega la vertadera cara de la política del PP.
 
 
La candidata autonòmica d’Esquerra Unida- Compromís pel País Valencià, Marina Albiol, ha manifestat avui la seua sorpresa en conèixer la decisió de la Junta Electoral de censurar part del llargmetratge “Ja en tenim prou”. Ahir de vesprada, la candidata d’esquerres va assistir a una de les projeccions de la pel·lícula a la Universitat Jaume I que finalment no es va dur a terme. Albiol ha afirmat que “des d’EU respectem la decisió de la Junta Electoral però lamentem que el Partit Popular haja demanat la censura del vídeo abans que aquesta es pronunciara. A més, cal recordar que a la pel·lícula no es demana el vot per a cap partit en particular”.

[@more@]

En aquesta línia, Marina Albiol considera que “aquest tipus d’accions realitzades pel Partit Popular recorden molt a la censura i la repressió franquista que també queden reflectides a la pel·lícula. És a més, una mostra clara de la por que regna al Partit Popular que veu com la ciutadania s’entesta a conèixer la veritat del que ocorre a les ciutats on ells governen i per fer-ho empren mitjans de comunicació, que a diferència d’altres com Canal 9 no poden controlar ni manipular. Tenen por perquè saben que el 28 de maig ja no estaran en posició de continuar amb els seus negocis bruts”.  
 
A més, Albiol ha recordat que “des d’EU ja portem molt de temps dient que ja n’hi ha prou d’especulació, de favoritismes, de malbaratament dels fons públics, de mentides, i de la corrupció que caracteritza al PP que destrueix impunement les esperances de futur de molts valencians i valencianes”. A tots ells els ha animat a “acudir a les urnes el dia 27 per donar una gir a la política del País Valencià i tornar-la a posar on hauria d’haver estat sempre, al servei de la ciutadania, per defendre els interessos que realment importen a tots i totes i no a uns pocs que només busquen omplir-se les butxaques al més ràpidament possible”.
 
Finalment, la cap de llista autonòmica ha recordat que “el vot d’EU és l’únic vot d’esquerres útil que garanteix el desplegament de polítiques d’esquerres, socials i igualitàries tan necessàries al nostre país després de més d’una dècada de destrucció sistemàtica i de desaparició dels drets que els ciutadans havien anat adquirint anteriorment”.
 

  ”.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.