EU-NULES DEMANA A LA JUNTA ELECTORAL LA SUSPENSIÓ DE LA VISITA DEL SECRETARI D’INFRAESTRUCTURES PEDRO MARCO A LES OBRES DE CANALITZACIÓ DEL BARRANCS, PER SER UNA SIMPLE EXCUSA ELECTORALISTA

Sixto Salvador critica l’ús partidista d’aquesta visita, després dels incompliments i la falta de celeritat del PP per solucionar els porblemesd’inundacionsal municipi.
 
El candidat a l’alcaldia de Nules per Esquerra Unida, Sixto Salvador, ha informat que aquest matí, el representants legals de la formació,han interposat davant la Junta Electoral de Zona de Castelló, d’un recurs per impedir l’acte electoralista de la visita del  Secretari Autonòmic d’infraestructures , Pedro Marco, per a demà a la localitat de Nules, amb la intenció de fer una visita oficial a l’obra d’emergència de la canalització  del barranc de Nules

[@more@]  Segons Salvador, es tracta d’un acte electoralista sense cap tipus de necessitat real de dur-se a terme; es segueix el mateix protocol i formalisme que els actes d’inauguració o de posada de primera pedra, però es camufla com a “ visita institucional”, tenint els mateix efectes

 

Estem davant un acte institucional per quant és organitzat i finant amb diners públics. El contingut d’aquesta però, pot esdevenir per la pròpia naturalesa del contingut,  en acte propagandístic i partidista; no es tracta d’una visita tècnica o de treball, sinó que es pretén donar-li una repercussió mediàtica a un actuació pública, en ple període electoral.

         Salvador ha afirmat que estem davant un acte d’extrema hipocresia “ tot i el greu risc i grans pèrdues que han vingut ocasionant les inundacions, agreujades per no tindre resolt el problema dels barrancs al terme, el PP ha  practicat un oblit injustificable, i ha deixat durant anys que la solució als problemes de les plogudes romanguera aletargat en els calaixos de les institucions, per tant, ara voler vindre a fer-se fotos electoralistes, dels seus propis incompliments, està fora de tota justificació.

                                                 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.