MULET “ FABRA MANIPULA CENSOS PERQUÈ SAP SI PERD LA DIPUTACIÓ, EL SEU PROPI PARTIT ANIRÀ A PER ELL”

EU REPTA A LA DIRECCIÓ DEL PP A QUE ES DEVINCULE DE LA PARTICIPACIÓ EN LA MANIPULACIÓ DELS CENSOS EXPULSANT DEL PARTIT ALS AUTORS MATERIALS  .
El regidor d’Esquerra Unida a Cabanes, i candidat autonòmic d’EU-Compromís pel País Valencià, Carles Mulet, ha manifestat aquest matí, que la falta de reacció de la direcció provincial del PP sobre el “Cas Siurana”a Cabanes, i els casos de manipulació del cens electoral a Argelita i Fanzara, són eloqüents de presumpta implicació de la direcció provincial del PP “ Quan els regidors del PP a Argelita apunten directament a la direcció provincial com inductora del delicte, i Carlos Fabra respon atacant a la premsa, és perquè l’han pillat en les mans en la massa, de cas contrari, l’expulsió directa dels regidors del seu partit a Cabanes,Fanzara i Argelita seria fulminant” .

[@more@]

Mulet ha afirmat que amb tots els fronts legals i administratius oberts per EU per la manipulació fraudulenta dels censos electorals , tard o d’hora es demostrarà com els tres casos que fins ara s’han descobert, són només una part de tota la trama orquestrada des de la Diputació “ Carlos Fabra sap que quan perga la Diputació, serà més vulnerable davant la justícia que està investigant-lo per múltiples delictes. Ara empra l’ens provincial com a cuirassa no només de cara a la justícia, sinó per controlar el seu propi partit i evitar d’eixa manera que ningú li puga demanar explicacions. Fabra és conscient que en el moment que perga la Diputació, les veus del PP que fins ara han estat atemorides a la seua ombra, correran a distanciar-se d’ell,i demanar-li explicacions, serà aleshores quan tots, dins del PP, voldran traure llenya de l’arbre caigut, i aniran directament a per ell com una rabera de llops”
Per al regidor d’EU,  Fabra és conscient d’eixa realitat, i per això va a permetre totes les malifetes possibles per mantenir-se en el poder; i una de les maneres més còmodes, és seguir els dictats del que li diu la seua herència genètica caciquil, “el puxerazo” , alterar els censos en llocs estratègics per assegurar-se el control de la Diputació.
En eixa perspectiva, Mulet ha afirmat que és on s’entén la trama del Cas Siurana “ l’estomac agraït de Siurana, li deu a Fabra que l’haja col·locat com diputat provincial, tot i el nul quocient intel·lectual, i per tant, l’empadronar a persones sense vinculació al poble en domicilis seus i de la seua família és un doble acte de supervivència; perquè si perd l’alcaldia no té res més que fer en la vida, i perquè si Fabra perd la Diputació, ell també es queda en el carrer. I per aixó està fent mil garrames per intentar guanyar l’alcaldia, ja siga empadronant gent, o intentant comprar voluntats de col·lectius molt concrets”
Per al representant d’EU, a banda del final judicial i administratiu que puga esperar al Cas Siurana i demés que s’han descobert o descrubriran en la província, aquest pràctica ha de passar factura al PP “ la gent ha de dir prou a tanta corrupció, manipulació i males maneres

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.