GARCIA “EL CONSELL ES BURLA DE CASTELLÓ EN LA POLÍTICA D’INFRAESTRUCTURES

EU compara les dades d’inversions reals respecte a les altres províncies, i Castelló contina estant a la cua.
 
            El Pla Estratègic d’infraestructures de la Generalitat es contemplen en els  propers 10 anys inversions milionàries per a Valencia (més de 200 Km. de metro) i Alacant (mes de 100 km. de metro) però per a Castelló la única inversió és  el “bus guiat”, segons ha manifestat aquest matí el coordinador local d’EU i candidat a l’alcaldia de Castelló, Carmelo Garcia 
            Segons Garcia, en les dades real i comparatives respecte a les altres capitals valencianes, és on es veu l’interés del Consell respecte a Castelló “ darrere de la propaganda i les grans paraules, Castelló continua sent la gran discriminada de la política del PP valencià, ja que mentre el seus cacics corruptes es dediquen al saqueig de l’erari públic, l’administració només fa míseres inversions, i ens torna a deixar en la cua de totes les prioritats, per un ús il·legítim del nostres propis impostos”. Per al dirigent ecosocialista, haver retirat del Pla d’infraestructures el tramvia per canviar-lo per un troleibús, troncomòbil en antenes, o l’engendre que vulguen presentar,  és mentir i enganyar  a la població.

[@more@]

Des d’EU s’ha vingut criticat que els Plan d’infraestructures del Consell, quasi sempre queden en paper mullat, i la major part de les actuacions compromeses es queden en no-res en el pas de temps, però encara és de més gravetat quan a Castelló, capital des de sempre oblidada, se li retire a la primera de canvi un projecte necessari com era el tramvia .

            Per al coordinador d’EU, l’oblit sistemàtic al qual la Generalitat aboca a Castelló, és producte en gran mesura de la ineficàcia dels Fabra “ han col·locat els Fabra a gent seua en llocs importantíssim del Govern Valencià, però aixó no ha valgut per a res més que per a que els Fabra puguen continuar fent de les seues; que és en el “mangoneo” , perquè de política per a les necessitat de la gent, res de res. Les prioritats dels Fabra i dels seus són les seues pròpies; si realment hagueren estat treballant per als interessos de Castelló i el seu entorn, de cap manera s’haguera acceptat l’engany de donar gat per llebre respecte al tramvia”

            Garcia ha reiterat que EU continuarà defensant  la necessitat de desenvolupar el projecte del tramvia.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.