ALBIOL “ EL SUSPENS DE LA CONDEMNA DE VILANOVA NOMÉS SERVEIX PER ALLARGAR L’AGONIA I PERJUDICAR A VILA-REAL”

La candidata d’EU afirma que la decisió de l’Audiència no beneficia a ningú.

 
La decisió presa ahir per l’Audiència Provincial de deixar en suspens la condemna que inhabilita durant 8 anys a l’alcalde de Vila-real, Manuel Vilanova, per un delicte de prevaricació, fins que el Govern Central estudi la seua petició d’indult, ha estat valorada aquest matí negativament per la candidata autonòmica d’Esquerra Unida per Castelló, Marina Albiol.
         Per a la candidata d’EU, després de l’anunci del Fiscal en Cap, el fabrista Arias, aquesta decisió era més que predicible  “Els fabristes instal·lats en la Fiscalia segueixen el guió del gran cacic, i Vilanova està perdent tota possibilitat d’abandonar el seu càrrec amb un mínim de dignitat política i vergonya, i degradant la imatge de la política, i de la seua pròpia ciutat . La petició d’indult és un simple intent, va, per allargar la seua agonia política, que l’únic que aconseguirà serà desacreditar encara més la seua imatge pública, que haguera pogut guardar en certa mesura actuant d’un altra manera. Tan l’Audiència com Vilanova saben perfectament que  no hi ha gran probabilitat que el seu indult prospere”.

[@more@]

er a la candidata d’EU, la  decisió de l’Audiència no condueix enlloc, després que des del Govern s’haja reiterat que no va a concedir eixe indult, i aconsella a Vilanova no es deixe portar pels interessos de Carlos Fabra, “ algú està assessorant molt malament a Vilanova per als seus interessos personals, ja que dinamita la poca credibilitat que puguera tindre, però possiblement s’està instrumentalitzant i emprant la condemna de l’alcalde de Vila-real com a un conill d’índies del que serà la gran condemna al PP, la del Cas Fabra. Vilanova esdevé una simple prova del desacatament a l’autoritat judicial per part del PP”.

         Des d’EU es valora que l’únic que ix perjudicat d’aquesta suspensió és la localitat de Vila-real que pateix una crisi de govern , i una erosió greu de la seua imatge, d’un polític condemnat que intenta allargar artificialment la seua agonia política

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.