EU LAMENTA L’AFECTACIÓ DEL GASODUCTE LA JANA-VINARÒS-BENICARLÓ AL TERRENY AGRíCOLA

El Conseller d’Infraesctuctures ha respost a les preguntes formulades en febrer pel diputat d’EU-L’Entesa, Ramon Cardona , sobre l’impacte i modificacions del traçat la Jana-Benicarlo, just ara quan s’estan produint les obres, que estan afectant a zones de conreu, tal i com es veu a les fotografies adjuntes.

Per tant, “l’intent” de modificar el traçat per fer-lo coincidir amb els camins i no amb el terreny agrícola, en les primeres actuacions es veu nul, afectant a zones de conreu.

.

[@more@]

Garcia Antón ha respost en poques línies a les preguntes del diputat d’EU, Ramon Cardona , La Conselleria ha posat tot el seu interès a aconseguir, dins d eles condicions establides en la resolució d’autorització, un acord que fera possible satisfer les reclamacions dels propietaris afectats pel traçat. Per això, contant amb la conformitat de l’ajuntament, s’ha fet possible una just en la ubicació de la conducció sense modificar substancialment el traçat del projecte.

El termini màxim per a realitzar la instal·lació i l’ocupació dels terrenys és el contemplat en la resolució d’autorizació, El dit termini pot ser ampliat per mitjà de sol·licitud motivada. Respecte a la llicència d’obres s’ estarà al que disposa la normativa vigent”

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.