Reunió EU-PCPE a Castelló

Aquest dimecres 26 d’abril de 2006 es va reunir a la seu d’EUPV una delegació local del PCPE i d’EUPV. La reunió va durar 1 hora i 15 minuts.
1º)- Vam valorar la situació política general. Vam valorar molt positivament les coincidències entre les dues organitzacions de moltes mobilitzacions que hi ha hagut els darrers anys (vaga general, guerra Iraq, LOE, República, …etc).
2º)- Dins d’eixes coincidències i en una perspectiva més local i municipal hem considerat oportú continuar els contactes a finals de maig per concretar més temes de programa municipal i candidatura conjunta amb una perspectiva de almenys 4 anys vista. I que no siga un acord única i exclusivament electoralisme puntual pel 27 de maig de 2007.
3º)- L’ambient i la sintonia ha sigut molt bona i hem considerat iniciar aquest procés independentment de com funcionen les perspectives de les nostres organitzacions en altres àmbits (autonòmic).
4rt)- Hem coincidit en que ni per activa (votant a favor), ni per passiva (abstenint-nos, votant en blanc, absentant-nos de la sessió) anem a afavorir un nou govern municipal del PP.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.