EU-ALCALÀ “ Lola Prats ataca amb mentides EU perquè vol amagar la seua incapacitat per aprovar uns pressupostos municipals insalvables

El col·lectiu local d’Esquerra Unida a Alcalà de Xivert- Alcossebre, ha contestat aquest matí, per mitjà d’un comunicat, a les afirmacions llançades als mitjans de comunicació per la regidor d’Hisenda d’Alcalà, Lola Prats, desqualificant la tasca d’EU i afirmant un pacte entre el PP i EU per boicotejar els pressupostos municipals de la localitat, i menyspenat el paper i actitud del regidor de la formació, Manuel Navarro.

Des d’EU s’ha remarcat, que no hi ha cap acord amb el PP, contràriament al que diu, i no pot demostrar de cap manera Lola Prat, i si és que la regidora s’ho inventa per intentar desviar l’atenció sobre la seua incapacitat per aprovar uns pressupostos municipals, li recomanem que tinga una mínim d’ètic i respecte les formes democràtiques. I si, per contra, veu allò que no existeix, és adir, fantasmes, li recomanem que vaja a un bon psiquiatra.

Hem declarar que Prat té el dubtós honor de ser la única persona que des de la regidoria d’hisenda ha estat incapaç d’aprovar uns pressupostos. per primera vegada en la historia de la democràcia a Alcalà, i si estem sense uns pressupostos per al 2006, i s’ha de prorrogar de mala manera els del 2005, és fonamentalment, per les següents raons.

[@more@]

1. Aquest govern que començà amb 7 regidors, pel seu mal fer i ella seua subordinació a certs interessos privats, només en queden 5, i per tant, li falten vots per aprovar assumptes com els pressupostos

2. L’augment del gasto corrent i el malbaratament, fan que ningú que no siga per obediència i deguda puga donar-los suport.

3. el capítol d‘ingressos no es basa en patrons realistes, ( es dóna el cas que taxes i llicències d’obres només s’exigeixen als contrincants politics)

4. Es gasta més en festes que en inversions ( política de pa i circ)

5. El capítol d’inversions no preveu cap millora en els principals dèficits i carències del nostre municipi,

6. Es gasta amb una alegria irresponsable, en personal fora de plantilla, en festes, etc.

7. es regalen els diners públics ( tenen llogat el local ferreteria Segundo des fa casi un any, i no s’ha usat ni un sol segon, ningú sapq per què s’ha llogat, el local, casualment pertany a gent del GIP; soci del govern de Lola Prats.

Per últim, aclarar que si diem que els pressuposts són impresentables, no desqualifiquem a l’jnterventor, ja que sabem que ell intenta donar forma presentable al desori que Lola Prat si el seus fan cada dia, però li ho posen molt dificil.-

Des d’Eu estem molt decebuts i preocupats per la manxar del govern local, on participen personatges com el cap de llista del GIP

Des d’EU-Alcalà i Alcossebre, també es vol remarcar que la nostra valoració respecte a l’actitud PP, és tan negativa com la que tenim de l’equip de govern: el PP està deixant que el poble siga ingovernable, i es limita a parar la canya per traure un rendiment polític a costa de que el poble vaja malament, difícilment una persona que es dedica als negocis immobiliaris, com el màxim representant del PP , pot compatibilitzar la defensa dels interessos generals, amb els seus propis.

Referent al soci preferencial de Lola Prats,el GIP, aquest partit no només guarda nominalment una gran semblança amb el GIL; sinó que comparteixen interessos semblants: entrar en política i gastar la seua estructura, per intercedir pels seus interessos lucratius, immobiliaris o d’altres tipus

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.