Albiol ” la trama del PP en els censos electorals va aclarint-se i acabarà esquitxant a Fabra”

EU considera que existeixen cada cop més proves per entendre que es tracta d´una operació d´enginyeria electoral programada des de la direcció del PP

 

La diputada autonòmica d´Esquerra Unida i Compromís, Marina Albiol, ha afirmat avui, que encara que amb lentitud, les denúncies per la trama dels censos electorals en desenes de municipis de Castelló, que es ve denunciant des d´abans de les eleccions municipals d´aquest any, van obrint-se el seu pas en els tribunals, i confia en que acaben amb mesures exemplaritzants contra els autors materials d´aquestes.

         Albiol ha continuat responsabilitzant directament al president de la Diputació de ser el presumpte autor intel·lectual d´aquestes " evidentment qui mana crea estil i escola, i els deixebles de Carlos Fabra tenen a la corrupció en majúscules com a referent. A més de recordar com alguns dels regidors acusats d´empadronar irregularment en els seus domicilis a persones de fora per aconseguir uns resultats electorals favorables, han reconegut públicament que ho feien perque així els ho havien demanat des de la Diputació".

[@more@] La diputada d´esquerres ha afirmat així, que la declaració d´avui davant del Jutjat de Primera instància de Nules de l´alcalde de Fanzara, l´anunci fet públic ahir que la Fiscalia reobria el Cas de Cabanes, que també segueix el seu curs pels jutjats ordinaris, o les investigacions que es segueixen en altres municipis, aventuren que al final, hi hauran sorpreses, i regidors i alcaldes del PP de menuts municipis, seran inhabilitats. " No sabem en nivell de consciència que han tingut per deixar-se embarcar en aquesta trama, però el que si tenim clar que a hores d´ara són totalment responsables d´haver violat, presumptament, la voluntat popular per imposar en les urnes uns resultats artificials"

         Albil ha aventurat que de seguir a aquest ritme, " finalment les investigacions esquitxaran necessàriament a Carlos Fabra, a les bones intentaran, els alcaldes i regidors, desviar l´atenció, però en el moment que se´ls impute els delictes, no tindran més remei que dir tota la veritat, i explicar quí hi havia al darrere d´aquesta trama, i possiblement, el president provincial del PP aparega en un primer plànol, donat que allò que s´estava jugant en les passades municipals era la Diputació, i calia una complicada operació d´enginyeria electoral en els menuts pobles per assegurar un resultat favorable, que evitar despullar a Fabra de l´estructura de poder de la Diputació, davant les investigacions judicials del seu cas, molts casos de pobles baix sospita s´han salvat per la manca de proves, però en aquests, on la mostra és contundent, poc futur polític els queda als autors de les manipulacions"

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.