Albiol demana explicacions a Iberdrola i ajuntament per les apagades elèctriques al Grau de Castelló

EU lamenta que fins ara done la cara davant una situació tant molesta com aquesta.


La diputada autonòmica d’Esquerra Unida i Compromís, Marina Albiol , ha demanat avui a l’ajuntament de Castelló, exigisca explicacions a l’empresa Iberdrola, per les continues apagades  elèctriques que des de fa sis dies venen patint els veïns del Grau.

         Segons la portaveu d’EU “ no hem vist en cap lloc que ningú done una explicació del perquè està fallant de manera reiterada el subministrament elèctric, i molt menys que es proposen mesures per solucionar-lo. Per tant, Iberdrola, com empresa que té l’obligació de garantir eixe subministrament, i  l’ajuntament de Castelló, com el representant del poble, haurien de vore què és el que està passant”.

[@more@]

La diputada grauera ha remarcat que “no es pot responsabilitzar d’aquesta situació al creiexement de la demanda energètica pel fred d’aquest dies, donat que l’obligació de la companyia és tindre el teixit elèctric en condicions i previsions de pujades de consum, i per eixe servei paguem els consumidors el què ens pertoca. Comerços i veïns estem patint una situació més pròpia de països en vies de desenvolupament, sent especialment cínic que Iberdrola, que és una de les empreses que més contamina al Grau, després no done un servei en condicions als propis veïns que estan patint-la”.

         Albiol ha lamentat que l’ajuntament tampoc estiga assumint responsabilitats “ ací les grans empreses, que gaudeixen del monopoli del subministrament energètic, tenen carta blanca i ningú els pot demanar mai explicacions, ja ho hem vist en altres ocasions, on acaben pagant-ho les empreses subcontractades per aquesta”

         La diputada d’EU, ha explicat que mentre des de l’administració no es prenguen mesures efectives per superar la dependència energètica de la població de les grans empreses ( i tot sembla no es té la més mínima intenció, ans al contrari), s’ha de ser responsable a l’hora d’exigir responsabilitats per un servei necessari quan es dóna de manera precària.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Albiol demana explicacions a Iberdrola i ajuntament per les apagades elèctriques al Grau de Castelló

EU lamenta que fins ara done la cara davant una situació tant molesta com aquesta.


La diputada autonòmica d’Esquerra Unida i Compromís, Marina Albiol , ha demanat avui a l’ajuntament de Castelló, exigisca explicacions a l’empresa Iberdrola, per les continues apagades  elèctriques que des de fa sis dies venen patint els veïns del Grau.

         Segons la portaveu d’EU “ no hem vist en cap lloc que ningú done una explicació del perquè està fallant de manera reiterada el subministrament elèctric, i molt menys que es proposen mesures per solucionar-lo. Per tant, Iberdrola, com empresa que té l’obligació de garantir eixe subministrament, i  l’ajuntament de Castelló, com el representant del poble, haurien de vore què és el que està passant”.

[@more@]

La diputada grauera ha remarcat que “no es pot responsabilitzar d’aquesta situació al creiexement de la demanda energètica pel fred d’aquest dies, donat que l’obligació de la companyia és tindre el teixit elèctric en condicions i previsions de pujades de consum, i per eixe servei paguem els consumidors el què ens pertoca. Comerços i veïns estem patint una situació més pròpia de països en vies de desenvolupament, sent especialment cínic que Iberdrola, que és una de les empreses que més contamina al Grau, després no done un servei en condicions als propis veïns que estan patint-la”.

         Albiol ha lamentat que l’ajuntament tampoc estiga assumint responsabilitats “ ací les grans empreses, que gaudeixen del monopoli del subministrament energètic, tenen carta blanca i ningú els pot demanar mai explicacions, ja ho hem vist en altres ocasions, on acaben pagant-ho les empreses subcontractades per aquesta”

         La diputada d’EU, ha explicat que mentre des de l’administració no es prenguen mesures efectives per superar la dependència energètica de la població de les grans empreses ( i tot sembla no es té la més mínima intenció, ans al contrari), s’ha de ser responsable a l’hora d’exigir responsabilitats per un servei necessari quan es dóna de manera precària.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.