EU considera desesperant un nou relleveu de jutgessa del Cas Fabra

Albiol recrimina al poder judicial no destinar més recursos humans a una investigació de tanta transcèndia.

            La noticia sobre un nou trasllat el proper divendres de la jutgessa de Nules que està instruint el Cas Fabra, ha estat qualificada aquest matí de desesperant per part d’EU. En eixe sentit, la diputada autonòmica de la formació, Marina Albiol, ha afirmat que “ el cas Fabra ja ha canviat en 8 ocasions de jutge instructors, i també vàries ocasions de Fiscal, i en cada relleu, les investigacions s’eternitzen i en moltes ocasions suposa començar de zero”

         Albiol ha afirmat que és atendible que el jutjat de Nules siga un partit judicial de pas dels professional, fins aconseguir un lloc de més rellevància, però això no deuria sde ser excusa perquè l’administració de la justícia no reforçara la plantilla, i que es destinara un equip ampli per al cas Fabra, donada la gravetat de les imputacions del president de la Diputació de

[@more@]

Castelló “ sempre hem reivindicat que vist els precedents, que la investigació del Cas Fabra no podia limitar-se a un sol professional, sinó destinar a tot un equip, donat que amb cada trasllat habitual, els avanços possibles en la resolució del cas queden estancats” 

         La diputada d’esquerres ha recordat com en aquest mes es compleixen quatre anys des de que l’exsoci de Carlos Fabra, Vicente Vilar, denunciara al líder del PP de Castelló en tot un seguit de delictes molt greus, i des d’aleshores, el continu relleveu de jutges i fiscals han entorpit el correcte devenir de la instrucció del cas, “ Fabra i el seu entorn s’han dedicat a interposar tots els recursos i contratemps possibles per impedit avançar les investigacions, aixó, junt a la inestabilitat de la plantilla dels jutjats de Nules, ens fa que a hores d’ara, tot i que totes les declaracions dels imputats apunten clarament a la presumpta responsabilitat penal de Carlos Fabra, el fi del seu cas estiga encara lluny de concloure, i per tant, aquest puga continuar al front de les institucions i del seu partit marcant el dia a dia d’una gestió política presumptament destinada per al lucre personal”.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.