EU dóna suport a la plataforma “SOS Ribalta” i demana al Consell tota la documentació sobre el projecte de TVRCas

Grau afirma "estem disposats a esgotar totes les vies per salvar el Parc de l´especulació immobiliaria".

 

Esquerra Unida va participar ahir en la constitució de la Plataforma cívica " SOS Ribalta", la qual aglutina a tot el teixit social i associatiu de la ciutat, contrari a la pretensió de fer passar el troleibús "TVRCAs". En representació del col·lectiu local de la formació d´esquerres a la capital de la Plana , Vicent Grau va manifestar la predisposició de treballar  per aconseguir una forta mobilització ciutadana per fer rectificar a l´equip de govern, primera concentració lúdica que tindrà lloc el proper diumenge dia 16  pel matí al propi  parc.

         Segons Grau " cal que la gent siga conscient de què allò del que estem parlant no és només deixar pas un bus pel mig del parc, és que amb ell va tot un projecte per transformar el pulmó verd de la ciutat en un simple apèndix del centre comercial, i per això, a banda de participar i animar la plataforma "SOS Ribalta", anem a radicalitzar la pressió si és necessari

[@more@]

Precisament el grup parlamentaria d´Esquerra Unida-Compromís ha estat el que més contundentment ha defès la integritat del Parc Ribalta, a banda de diverses bateries de preguntes adreçades als consellers de Cultura i Infraestructures, s´ha demanat per la via d´urgència la compareixença de tots dos per explicar el perquè del silenci quan la Conselleria de Cultura és qui té la última paraula amb un informe vinculant, el qual costaria d´entendre fora contrari a la protecció d´un BIC i conjunt històric i artístic.

La diputada autonòmica de la formació, Marina Albiol, ha sol·licitat a la presidenta de la  Mesa de les Corts, que es remeta a aquest grup tota la documentació de què dispose el Consell sobre el projecte " volem vore com estan actuant realment les conselleries implicades, i quines gestions ha fet l´ajuntament de Castelló des del principi, per que es demostre si en cap moment s´ha intentat salvar el Parc, o ja era, tal i com sospitem, una idea que venia predissenyada per a per la via de fets consumats, desfer la integritat del conjunt arquitectònic modernista del Parc Ribalta, i convertir-lo en un àrea comercial".

Albiol ha mostrat la predisposició a les entitats integrants de la Plataforma S.O .S. Ribalta a traslladar la parlament valencià quantes iniciatives es creguen oportunes.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.