Albiol acusa al PP d’immoral per no rectificar la privatització de l’aparcament de l’Hospital General, i recolza als treballadors del centre

EU considera inadmissible que avui es pose en funcionament l’aparcament privat de l’Hospital.

La diputada autonòmica d´Esquerra Unida i Compromís pel País Valencià, Marina Albiol, a mostrat la indignació per la posada en marxa del pàrquing privat de l’Hospital General “ és un acte totalment immoral que el PP prentenga que una empresa privada faça negoci dels malalts”.

         Segons Albiol, no ha tingut cap sentit la construcció d’aquest aparcament quan fins a la data no hi havia un problema real en aquest tema, al haver-hi àmplies zones d’aparcament lliure al voltant del centre, on la gent podia deixa el seu vehicle “ fins que algú va vore el negoci, ha fet el pàrquing privat, i ara eliminaran totes les places públiques, fet totalment menyspreable, quan qui acudeix als hospital no ho fa com qui va a un centre d’oci, o bé són treballadors que han d’acudir tots els dies, o bé són familiars o malats que òbviament no acudeixen a eixos centres per plaer. Ara, gràcies al PP

[@more@]

, anar a visitar a un malalt, estar ingressant, o inclòs anar a treballar, tindrà un preu prou car si no es vol anar a peu, donat que el transport públic fins al centre només és possible des de Castelló ciutat i no des de la resta de pobles, i amb un servei que deixa prou que desitjar en quan a oferta i possibilitats”.

         La diputada castellonenca ha recordat com el PP va rebutjar fa pocs dies en les Corts, la proposta d’EU de garantir la gratuïtat de l’aparcament per a pacients i familiars, així com per als treballadors, i les manifestacions d’aquests últims continuem " el PP no ha escoltat als treballadors i treballadores de l’hospital que venen manifestant-se des de fa dies, i només escolta els beneficis que en traurà l’empesa concessionària per haver privatitzat, de manera injustificable, aquest servei fins ara gratuït.”. En eixe sentit, Albiol ha mostrat el suport al treballadors “cal que tant els treballadors, com els visitants del centre, facen tot el possible per no donar-li ni un euro a aquesta empresa, buscar aparcaments alternatius en les immediacions del centre, perquè no es pot tolerar de cap manera que es busque el lucre en aquests temes.

La dirigent d’esquerres ha manifestat que “ Tenint en compte que la sanitat és un dret universal, no és acceptable que es faça negoci amb els malalts i les malaltes, i menys acceptable encara és què es faça gràcies a la  Conselleria de Sanitat. Aquesta Conselleria li està regalant a una empresa constructora, a Lubasa, un terreny públic per a què faça negoci, a costa dels malalts i dels treballadors i treballadores de l'hospital"

            Albiol ha lamentat que Sanitat  continue amb la mateixa política empresa pel PP a la ciutat de Castelló " privatitzar tot allò imaginable, començant per l’aparcament, que es converteix ja en un objecte de luxe, en  mans d’una sola empresa. Ara tots els  aparcaments soterranis de la ciutat pertanyen a la mateixa empresa, i entre ells també el de l´Hospital General, mesures que venen acompanyades de la desaparició de les places públiques de les immediacions, fet pel qual fa preveure que en breu eliminaran  la immensa majoria d’aparcaments gratuïts del voltant de l'Hospital de General de Castelló". "Allò important no és si el conseller creu o no assumible el preu a pagar pels usuaris, sinó que allò que critiquem és que estiguen fent negoci d’un servei com aquest".

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.