Conduir en política.

publicat avui per Mediterraneo

L’esquerra hereva del Partit Comunista més satèl·lits, és a dir, Esquerra Unida, ha entrat al País Valencià en potser la pitjor crisi de la historia del PCPV i/o EU; uns mals resultats electorals, i una manca de reacció en la direcció encertada, ha fet obrir la caixa dels trons, i front a mostres d’autoritarisme i caça de bruixes, s’han aplegat a prendre decisions dràstiques i dures. La falta de mà esquerra, de nou, amenaça en dur la crisi fins a la destrucció total, en lloc de buscar el diàleg fins al final.

            Els partits polítics, com la resta d’organitzacions socials, no són en cap cas metes en ella mateixa, no són veritats absolutes i immutables; són simples instruments al serveis de les persones, per a que es puga canviar la societat. I quan un vehicle no funciona, o s’intenta reparar, o es pot canviar de vehicle, donat que allò important és aplegar, fer el viatge, i no quedar-nos abobats mirant la carrosseria, per molt antiga que siga.

[@more@]

A més, per a certs carnets, malauradament, no et demanen ni la pràctica ni la teòrica, te’l donen directament, i per tindre’l, automàticament pots posar-te a circular sense més impediment, i estellar-te a la primera de canvi, i en lloc de rectificar i assumir responsabilitats, la culpa sempre serà dels demés, de les corbes de la carretera, d’un vianant  que passava per ahí, o de qui conduïa prudentment i li has fet apartar-se del volant.

            Hi ha vehicles vells, i d’altres antics, alguns que mereixen, per tot el que han significat, un bon canvi de motor, i un profund, respectuós però efectiu tunning, per fer-lo actual; i sobre tot, uns bons conductors, el vehicle és salvable, si hi ha voluntat de dur-lo al taller, i homologar tots els carnets òptims per conduir-lo; només així podrem compartir el viatge, sinó, preferisc agafar la bicicleta i conduir pels camins que ja em conec, donat que puc aplegar més tard, però almenys, aplegaré.

 

Carles Mulet

Regidor d’Esquerra Unida a Cabanes

           

           

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.