ALBIOL “ LA IMPUTACIÓ DE DOS ALS CÀRRECS DEL PP EN EL CAS FABRA, ALLUNYEN AL PRESIDENT DE LA DIPUTACIÓ DE L’AUTO ABSOLUCIÓ QUE PREGONA”

EU AFIRMA QUE L’ESTANCAMENT DEL CAS HA PERMÈS A CARLOS FABRA AFERRAR-SE AL PODER FRONT A UN PARTIT INCAPAÇ DE REACCIONAR

 

La diputada autonòmica d’Esquerra Unida-Compromís pel País Valencià, Marina Albiol, ha celebrat avui la nova imputació de dos ex alts càrrecs del PP en el Cas Fabra, per part de l’Audiència Provincial de Castelló “ cada pas, dels que tímidament es donen després d’anys d’instrucció del Cas, serveixen per acotar més la clara implicació de Carlos Fabra en tot tipus de delictes; i el fet que ara, dos alts càrrecs del Govern Aznar passen a estar imputades, és la prova que en lloc d’esmortir-se el cas, va a més”

         En eixe sentit, la diputada ha remarcat que si des del principi el propi Carlos Fabra no s’haguera dedicar a entorpir de totes les maneres possibles l’acció de la Justícia, i si no s’hagueren produït l’incessant ball de jutgesses i fiscals, el Cas estaria més a prop de concloure, i possiblement s’haguera ajudat a que el màxim  representat del PP en Castelló haguera repetit com a president de la Diputació, decidit sobre les grans alcaldies de la demarcació, o perpetuar a la seua família en les institucions, com el darrer nomenament de la seua filla Andrea Fabra com a senadora territorial del País Valencià.

[@more@]

Albiol també ha felicitat la ingent tasca de la Unió de Consumidors (UCE) per fer avançar la investigació “ el tindre fins ara, Carlos Fabra, com a principal aliat al Fiscal en Cap de l’Audiència de Castelló, Javier Arias, li ha permès durant aquests anys empantanar el cas, fins a extrems alarmants, ara sembla que el nou relleu en la Fiscalia, ajudarà a donar l’impuls definitiu a una investigació que no es compren com s’ha vingut eternitzant durant tant de temps, i les noves imputacions són una mostra de que els indicis de la trama dels Fabra no es dissipa, sinó que va a més. La tasca de fiscalització, per tant, l’ha hagut de fer una organització com la UCE, perquè la fiscalia de Castelló no actuava com pertocava”.

         Marina Albiol ha advertit de la perillositat de la situació creada precisament per la falta de celeritat de la justícia “ han permès durant tot aquest temps, que Fabra, aprofintant-se de la debilitat interna de Francisco Camps, refermara el seu poder en el partit, i col·loque de nou, en tots els àmbits al seu control, a fidels servidors de la seua causa; o bé com diputats, o bé com a regidors en els grans pobles, o bé com assessors-enxufats  en la Diputació; un cop es condemne a Fabra i quede inhabilitat, no quedarà en la Diputació, ni internament en el seu partit, cap persona aliena a l’estructura corrupta de Fabra capaç de redreçar i reprendre des de l’ètica el poder orgànic i institucional, donat que tots els millor posicionats ha actuat com a còmplices i consentidors de la corrupció”

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.