EL COMPROMÍS ES PRESENTA A CASTELLÓ AMB UNA GRAN PRESÈNCIA D’ENTITATS I PERSONALITATS

CCOO, UGT, Intersindical, Vicent Pitarch, plataforma anti abocadors, ecologistes, entre les entitats i persones que saludaran el Compromís pel País Valencià
El proper divendres dia 30 de març tindrà lloc, a l’Hotel Intur de Castelló (C/Herrero 20), a partir de les 20:30 hores, l’acte de presentació a les comarques del nord de la coalició electoral Compromís pel País Valencià formada per Esquerra Unida del País Valencià, Bloc Nacionalista Valencià, Els Verds, Els Verds-Esquerra Ecologista i Izquierda Republicana.
A l’acte, al qual ja han confirmat la seua assistència una nombrosa representació del món de la cultura, el sindicalisme, l’ecologisme i els moviments socials, els  membres de Compromís agrairan el suport i l’empenta de la societat civil a la iniciativa a través de les intervencions dels seus principals representants.

[@more@]

Entre les associacions que parlaran estarà CCOO, UGT, Intersindical valenciana, Vicent Pitarch, plataforma anti abocadors, i distints col·lectius ecologistes i republicans
 .
La lectura dels compromisos polítics de la coalició, la intervenció d’algunes de les personalitats i entitats convidades i els discursos finals dels principals candidats per Castelló de les formacions signants de Compromís, entre ells Marina Albiol, Josep Maria Pañella i Ramon Adell, completaran l’acte al qual s’espera l’assistència de més de 200 persones.
Els primers candidats de la llista de la circumscripció de Castelló, faran èmfasi a les seues intervencions en agrair a la societat civil el suport i l’empenta a la iniciativa i ressaltaran la transcendència i importància de la coalició per fer fora el Partit Popular de les institucions.
Els dirigents de Compromís transmetran el missatge de que “una altra forma de fer política és possible, més igualitària, més respectuosa amb el medi ambient, la llengua i la cultura, més honesta. En definitiva, un altre País Valencià és possible”.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.