Albiol reprèn a Calles “ no es pot atacar al PP i imitar-lo en les formes”

EU reitera que el subdelegat del Govern ha de deixar el seu càrrec per no emprar  la institució amb fins electoralistes.          Des d’Esquerra Unida s’ha criticat avui amb contundència la instrumentalització que el candidat del PSOE a l’alcaldia de Castelló, Juan Maria Calles, està fent del seu càrrec com a subdelegat del Govern, emprant instal·lacions  públiques per a qüestions partidistes.         A eixe respecte, la candidata autonòmica d’Esquerra  Unida- Compromís pel País Valencià, Marina Albiol , ha afirmat que la utilització del Palau de la Plaça Maria Agustina  de la  Subdelegació de Govern per a assumptes purament partidistes ( com és el citar als actuals regidors del PSOE a Castelló per comunicar-los que els acomiada de la llista), és tan greu com l’ús per part del PP de la Delegació del Govern Valencià ( Casa dels Caragols).          Albiol ha criticat que ens els darrers  dies estem veient l’ús partidista que s’està gent de les institucions; emprant les com si foren seus dels partits polítics,  i si fa uns dies va ser el PP el que utilitzava la Delegació del Govern Valencià per fer un a reunió de campanya electoral, ara el PSOE està fent exactament el mateix“ Tant PP com PSOE tenen magnífiques seus on poden desenvolupar les seues activitats partidistes, i no fer un ús impropi i fraudulent de les instal·lacions públiques”

[@more@]

La candidata d’esquerres ha remarcat que el PSOE no pot criticar al PP quan està emprant les mateixes males formes “ açó va a pitjor, ambdós partits ha perdut la vergonya, i es dediquen a una instrumentalització inacceptable dels recursos públic. Del PP no esperàvem cap comportament ètic ni correcte, ja que de sobra sabem com s’ha dedicat a fer un ús impropi  de totes les administracions que controla, però al PSOE li està molt lleig caure en el mateix parany, ja que aleshores no suma per al canvi”.         Albiol ha anat més enllà i ha afirmat que les males arts de PP i PSOE no es limiten a emprar incorrectament els edificis institucionals sinó els propis càrrecs, i en eixe sentit ha reiterat la petició a Juan Maria Calles de que abandone el càrrec de subdelegat del Govern Central “ Si Calles està ara les 24 hores de campanya electoral, no està treballant al mateix temps com a Subdelegat del Govern, i el sou que entre tots li paguem és per a que faça les funcions de representant del Govern, i no com a candidat d’un partit. Per tant, si ara la seua prioritat és la de fer campanya, que li pague el sou el seu partit, i deixe la Subdelegació a una persona que es dedique a temps parcial a solucionar els problemes de Castelló, que com sap Calles, són molts”   

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.