ALBIOL “ LA PRESÈNCIA CASTELLONENCA EN FITUR ES LIMITARÀ A POLÍTICS CORRUPTES I URBANISME SALVATGE

La candidata  autonòmica d’Esquerra Unida- CPV, Marina Albiol, ha afirmat aquest matí, que la presència castellonenca en la Fira Internacional del Turisme  Fitur es tornarà a centrar en projectes fantasma i en destrucció del territori, amb l’al·licient d’una desfilada d’alcaldes, regidors d’urbanisme  implicats en casos de corrupció urbanística, baix la presidència del pantocràtor de la corrupció, Carlos Fabra.             Segons la coordinadora de Joves d’Eu, , és molt preocupant que la imatge que s’estiga donant any rere any en la Fira Internacional de Turisme siga els grans projectes estancats de Carlos Fabra, i urbanitzacions irrespectuoses amb el medi “ hem perdut el compte dels anys en els quals es gasta la imatge de l’aeroport paralitzat, impulsat per Carlos Fabra, com al gran reclam turístic. Imaginem que a hores d’ara, als habituals d’aquesta fira els entrarà un atac de risa de vore com any rere any només es porta fum, i cap aposta novedosa i atractiva per atraure el turisme. L’únic al·licient nou serà la desfilada de presumptes corruptes, a l’estil marbellí; on regidors i alcaldes de molts pobles costaners prompte se les hauran de vore amb la justícia ( Nules, Borriana, Orpesa…etc)

[@more@]En eixe sentit, Albiol ha remarcat que la majoria de pobles de les comarques de Castelló que van a participar  en Fitur, seran anuncis de grans PAIS, camps de golf, i en definitiva, projectes clònics i de mal gust de destrucció del territori, que reiteren i limiten tota l’oferta turística del Castelló a un model desfasat de desarrollisme més propi dels anys 60 que del 2007. Segons la portaveu d’EU, aquesta situació és a causa de que des de l’administració ( Diputació i Govern Valencià, i la majoria dels ajuntaments), no es té una visió de futur del turisme, volent assentar un producte de qualitat, sinó que només es pensa en el lucre immediat de les constructores i el “pelotazo” en la construcció, sense pensar en les conseqüències que poden portar a una oferta turística  devaluada i gens atractiva.                    Al respecte, des d’EU s’ha remarcat que  Fabra i tot el sèquit de dirigents del PP, s’han convertit en entusiastes de Fitur, on van a pegar-se “fartaes” de llagostins. Alcaldes i regidors de turisme acudeixen  com agents immobiliaris de les constructores, mentre el turisme de Castelló perd un oportunitat d’or d’assentar-se com a una marca de qualitat “ en lloc d’apostar per un turisme de qualitat, alternatiu, potenciant tota la complementarietat de les ofertes verdes, d’interior, cultural i de recuperació del patrimoni civil” Albiol ha volgut puntualitzar que el turisme ha de ser un dels principals motors econòmics de les comarques de Castelló, i per aixó s’ha de tindre molta cura a l’hora de dissenyar-lo en vistes al futur.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.