MULET “EL PSOE HAURIA D’EXPULSAR ALS SEUS REGIDORS CORRUPTES I RECOLZAR LA MOCIÓ DE LES COVES DE VINROMÀ”

MULET “EL PSOE HAURIA D’EXPULSAR ALS SEUS REGIDORS CORRUPTES I RECOLZAR LA MOCIÓ DE LES COVES DE VINROMÀ”
EU CONSIDERA QUE AL PSOE LI PREOCUPA MÉS “L’APARADOR” QUE LA POLÍTICA REAL

El regidor de Cabanes, i membre de la candidatura autonòmica d’Esquerra Unida per Castelló , Carles Mulet , ha titllat d’esperpèntic i grotesc l’expedient i possible expulsió dels quatre regidors del PSOE de les Coves de Vinromà, anunciat per la vicesecretaria general del PSPV-PSOE, Isabel Escudero, per secundar una moció de censura contra el PP.
Per a Mulet, “ el PSOE empara, protegeix i no actua front a regidors corruptes, però està disposat a imposar mesures desproporcionades contra aquells que respecten la voluntat del poble. Quan els quatre regidors del PSOE a Cabanes van votar en contra de les directrius del seu partit, aprovar un PAI monstruós de 20 milions de metres quadrats, van anunciar obrir un expedient, i va ser la pròpia Escudero qui va llevar ferro a l’assumpte dient que en cap cas se’ls expulsaria. Per contra, ara, quan quatre regidors secunden una moció com mesura en extrem per aturar l’abocador de residus tòxics i perillosos que ens contaminarà a tota la comarca, la senyora Escudero vol fer de gran inquisidora i tallar caps, per aixó li recomanem comence la neteja de sa casa pels julian muñoz en potència, i demés corruptes que van creixent a l’ombra d’alcaldies del PSOE en pobles del litoral de Castelló , o inclòs en l’oposició, i es deixe de voler emprar com cap de turc a quatre persones honrades on el caciquisme de l’encara alcalde de les Coves enno acatar la voluntat majoritària del Ple d’aturar l’abocador, ha dut a aquesta eixida com a l’única possible”

[@more@]

Per al candidat d’EU, des dels pobles dels voltants, només es pot felicitar i mostrar el suport als regidors de les Coves, i al regidor crític amb el PP, ja que allò que està en perill no és només aquesta localitat de la Plana Alta, sinó tot un ample ventall de pobles dels voltants, que es veurien encara més afectats per unes instal•lacions d’aquest tipus. “ està clar que no podem donar suport al transfuguisme, i que el fi no justifica els mitjans, però en primer lloc, és com a mínim irònic que un partit esquitxat en casos com els de Cabanes només es preocupe per menudeses com la de les Coves i en segon lloc, es tracta de la voluntat majoritària del poble i de la comarca, i ha estat el PP qui ha traït al seu electorat al no anunciar-los abans d’eleccions aquest projecte”
Mulet ha recordat que els trànsfugues solen ser aquells que abandonen un partit i traeixen al seu electoral pel lucre personal, i no qui es veuen obligats a defensar la dignitat d’un poble amb mesures que comporten gran esforç. “ trànsfuga és qui empra unes sigles per a fer el contrari del que seu partit preconitza, per a fer justament al revés del que la gent que t’ha votat espera, i d’eixós al PSOE hi ha a grapats”

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.