GARCIA DEMANA QUE S’ELABORe UN PLA INTEGRAL DE SUPORT AL XICOTET COMERÇ, I NO ELS FAVORITISMES A LA ZONA CENTRE

Segons el coordinador d’EU a Castelló, Carmelo Garcia, ,”l'evolució del sistema capitalista a nivell mundial s'ha anat donant gradualment en la mateixa línia a la ciutat de Castelló: Irrupció de les grans superfícies (Carrefour, Alcampo, El Corte Inglés), implantació de grans centres comercials (Ciutat del Transport, més bé ciutat del comerç, Salera). Paral·lelament a aqueixa dinàmica els xicotets comerços s'han anat adaptant, han anat canviant la seua estratègia, han desaparegut. Alguns comerços s'han plantejat associar-se tal és el cas de Centre Ciutat Castelló”. En tots aquests casos, fins ara, encara que indirectament sí, directament no, l'Ajuntament de Castelló com a institució no ha participat i col·laborat directament ni el projecte de Carrefour, ni el d'Alcampo, ni el de la mal anomenada Ciutat del transport, ni en el Corte Inglés, ni a la Salera.

[@more@]

Per al coordinador d’EU, El PP amb unes formes totalment irregulars i en contra d'informes tècnics, fa participar i implicar a l'Ajuntament en l'Associació de comerciants del Centre Ciutat Castelló. “Reconeix el seu error, però porta al Ple de l'Ajuntament de dijous que ve l'autorització per a participar en eixa  Associació, prèvia donació de cistelles de nadal, que paguem tots, com a penitència del seu greu error
         Garcia ha afirmat que a EU-CS li  sembla bé que l'Ajuntament realitze i aprove un PLA INTEGRAL DE SUPORT AL XICOTET COMERÇ (P.I.A.P:C.) que afecte tota la ciutat de Castelló, inclosa la zona centre, cosa que no fa. El que estem totalment en contra és que, amb diners públics es recolze i done  la sentència de mort als xicotets comerços de la zona Nord, Aquest, Sud, Oest i del Grau de Castelló.
         El coordinador d’EU ha advertit que aquells  que voten a favor de la proposta del PP hauran d'explicar als comerciants d'eixes zones preguntes com aquestes:
– S’ha de recolzar amb diners públics al comerç de les franquícies que venen al centre de Castelló a costa del xicotet comerç autòcton dels barris?
– Tenen pensat quelcom per a tractar igual a la resta de comerç de Castelló?
          El coordinador d’EU ha recordat als senyors i senyores regidors i regidores que presenten la proposta i els que la van a votar, a recolzar-la estan cometent un error polític molt greu i una injustícia incomprensible.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.