MARINA ALBIOL ENCAPÇALA LA CANDIDATURA D’EU PER CASTELLÓ

La coordinadora de Joves d’Esquerra Unida del País Valencià, Marina Albiol serà la nova cara de la candidatura d’EU a les eleccions autonòmiques de 2007 per la demarcació de Castelló.

La candidatura d’Albiol, va obtindre ahir en la IX assemblea d’EUPV, 173 vots (55%) front als 136 de Carles Mulet, regidor d’EU a Cabanes (45%). D’aquesta manera, la jove grauera serà el cartell electoral de la formació d’esquerres.

A esperes de possibles pactes amb altres forces polítiques, que reordenarien previsiblement la llista sempre a partir del segon lloc com a màxim, la candidatura està seguida en el numero dos per Mulet, i de Vicente Babiloni ( coordinador d’EU a la Plana Alta, de Castelló) Isabel Fernandez ( membre de la candidatura d’IU a les passades eleccions europees, i també de Castelló), Carmen Carreras ( membre del Consell Nacional d’EU i veïna de Borriol).

[@more@]

La presència de militants castellonenques en el màxim òrgan de direcció d’EU, es resumeix a hores d’ara en Marina Albiol, Isabel Fernandez i la regidor d’EU a la Vall d’Uixó, Olimpia Aznar , tot i que és previsible que altres membres que han queda a les portes per escàs marge de vots puguen també incorporar-se si hi ha algun moviment en les diferents candidatures presentades; seria el cas de Carmen Carreras, el portaveu del col·lectiu d’EU a Castelló, Vicent Grau, o el regidor d’EU a Benicàssim Sebastian Esparducer .

En gran part de les intervencions davant el plenari, es va mostrar un gran reconeixement a la tasca duta durant aquestes dos legislatures per l’actual diputat autonòmic d’EU, Ramon Cardona.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.