EU-Cabanes anima a Facsa a emprendre accions legals contra els regidors del PP

Adjuntem informe de Facsa, totalment clarificador facsa001.pdf

El PP aprova llevar-li la gestió de l’aigua a Facsa, concedida fins 2025, per donar-li-la a Marina d’Or

En la sessió plenària d’avui en l’ajuntament de Cabanes, tal i com es preveia, els vots del PP han servit per aprovar una proposta d’alcaldia que li lleva la gestió de l’aigua a Facsa, tot i tindre aquesta empresa la concessió fins al 2025, i donar-li-la a l’empresa Marina d’Or.

         Esquerra Unida ha estat l’únic grup que ha votat en contra d’aquesta decisió totalment il·legal ( el PSOE s’ha abstés), i ha remarcat els arguments de la pròpia empresa perjudicada:

         La concessió a Facsa és fins al 2025 i en tot el seu terme municipal, per tant, també afecta als PAIS que puga desenvolupar l’empresa Marina d’Or en Cabanes ( Torre la Sal i Mundo Ilusión)

         Es recorda que l’aprovació del Pla Parcial de Torre la Sal quedava condicionada a la construcció d’una planta dessaladora que garantira el subministrament previst , de 1,46 hm3/any, tot i això, l’ajuntament ve concedint llicències d’obres al PAI des de  l’any passat, sense haver complit aquest condicionant.

[@more@]

         La pròpia dessaladora actual de Marina d’Or, segons propis informes de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer, és insuficient per a abastir el sector

Segons el portaveu del Grup Municipal d’Esquerra Unida , Carles Mulet “ hem advertit al PP de la il·legalitat manifesta, i per tant, acte clar de prevaricació que anaven a cometre els regidors del PP, al votar a favor d’una proposta que no venia avalada ni pel secretari municipal, ni per cap tècnic de l’ajuntament, per cometre tal despropòsit, van contractar digitalment a un professor de la Universitat Politècnica de valència, conegut per ser l’autor material de l’informe falsejat que ha dut a la imputació davant dels tribunals de l’alcalde i regidors d’Orpesa, i el propi empresari Jesús Ger.

         Mulet ha lamentat la tristesa que produeix vore com el PP de Cabanes ha perdut tota mostra de decor, i perd el senderi  arriscant-se front a la justícia, aprovant barbaritats jurídicament indefensables, de les que hauran de donar compte “ confiem en que Facsa reaccione a aquesta agressió als seus interessos, i emprenga accions legals contra el regidors còmplices dels xanxullos de Jesús Ger” 

 

Castelló, a 26 de setembre de Febrer   de 2007

 

 

GABINET DE PREMSA ESQUERRA UNIDA

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.