Mundo Ilusión

Dos legislatures després el PP s’ha gastat com a mínim  més de 8 milions d’euros en un projecte inexistent. Diners que se’n van per la claveguera de la propaganda, els sous a estómacs agraïts i dinarots a càrrec de l’administració. I tot, per la il·lusió que Carlos Fabra ha posat (el que ha tret encara no ho sabem) en un parc temàtic, envoltat de  19 milions de metres quadrats de zona agrícola que es transformaran en ciment d’aquest que deixa bones comissions.

 

Mundo Ilusión és una sangria per a les arques públiques, un càncer que es menja els recursos de la sanitat, de l’educació i dels geriàtrics. I això, quan encara ni existeix projecte ni pla de viabilitat.

[@more@]

La veritat és que el parc faria anys que estaria construït si no fos per Terra Mítica. I m’explicaré. Les atraccions de Benidorm són notícia constant per la seua ruïna i pels escàndols de corrupció que l’envolten. Recentment, la consellera Gema Amor va afegir al castellonenc Vicente Rambla a la llarga nòmica de sospitosos involucrats en les factures falses, encapçalada per l’ex president Eduardo Zaplana.

 

La casualitat (o qui sap què) ha volgut que siga un altre castellonenc, el vicepresident del Consell, Víctor Campos, el president de l’empresa Centre d’Oci Mundo Ilusión. Per això, han pensat que posar en marxa un altre forat negre suposaria arriscar-se massa amb la que està plovent als jutjats. El Quixot ja deia que “tanto va el cantaro a la fuente” i jo afegeix que un dia d’aquests els pillaran amb les mans en la massa i ja no podran amagar-se.

 

Carlos Fabra pot estar content perquè de l’escola de polítics que va muntar al PP de Castelló han eixit tots clavats al pare. Els mateixos, ja ho voreu, que tornaran a encapçalar les llistes autonòmiques.

 

Marina Albiol

Cap de llista del Compromís per Castelló

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.