JAVIER DELGADO HA ESTAT TRIAT EL CANDIDAT A L’ALCALDIA DE BETXÍ PER ESQUERRA UNIDA

EL COORDINADOR D’EU A LA PLANA BAIXA ENCAPÇALARÀ LA CANDIDATURA ECOSOCIALISTA

 En l’assemblea celebrada pel col·lectiu d'Esquerra Unida de Betxí va acordar, per unanimitat, nomenar  a Javier Delgado Huertos cap de llista d’aquesta formació per a les pròximes eleccions municipals.

         El coordinador comarcal d’Esquerra Unida a la Plana Baixa, substituirà d’aquesta manera  a Miguel Guillén, regidor en l'actualitat, i que ha desenvolupat una labor complexa, però especialment responsable durant els quasi huit anys que ha estat representant a Esquerra Unida en el consistori. El seguiment realitzat en temes urbanístics, mediambientals, socials o culturals, entre altres, han marcat una forma diferent d'entendre la política, realitzant propostes amb un objectiu fonamental: la defensa permanent dels drets i llibertats dels ciutadans .segons la pròpia valoració de Delgado. 

         Miguel Guillén continuarà en la llista municipal en un lloc important i desenvoluparà també altres funcions en el col·lectiu.

[@more@]

Javier Delgado, que treballa en un centre de discapacitats psíquics, milita des de la seua fundació, fa vint anys, en Esquerra Unida. En eixe temps ha Ocupat diverses responsabilitats en l'organització i, en els últims anys, exerceix com a coordinador comarcal en la Plana Baixa. És una persona coneguda en l'àmbit sindical i en el moviment pacifista.

         El Col·lectiu d'EUPV de Betxí espera millorar els bons resultats anteriors i ha proposat a Javier Delgado perquè afronte amb il·lusió aquest repte, amb la confiança i el convenciment de la necessitat nostra presència en l'ajuntament.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a JAVIER DELGADO HA ESTAT TRIAT EL CANDIDAT A L’ALCALDIA DE BETXÍ PER ESQUERRA UNIDA

  1. Em pareix un bon reconeixement per a una persona que ha estat tan de temps treballant en l’ombra del partit per a que tots pugam funcionar millor.

Els comentaris estan tancats.