CONFERÈNCIA DE L’ASSOCIACIÓ VALENCIANA CONTRA ELS ABUSOS URBANÍSTICS

Al Casal Jaume I de Vila-real. La conferència tindrà lloc proper dijous,

1 de desembre, a les 19:30, al nostre local de Solades 10, i hi intervindran Enric Climent, vicepresident d’AUN, que ens explicarà la problemàtica urbanística valenciana, i Joan Àngel Ramos, membre de l’associació i psiquiatra, que tractarà sobre l’anomenada “Síndrome de Castelló”, detectada en algunes de les persones sotmeses a aquests abusos urbanístics.

[@more@]

CONFERÈNCIA DE L’ASSOCIACIÓ VALENCIANA CONTRA ELS ABUSOS URBANÍSTICS

Si des de fa mesos la polèmica al voltant dels temes relacionats amb l’especulació urbanística és de plena actualitat, més encara ara, després de la decisió del Parlament Europeu sobre la llei valenciana d’Urbanisme, molts aspectes de la qual ha denunciat. Per això, des de la Junta Gestora del Casal Jaume I de Vila-real hem volgut donar a conéixer aquesta problemàtica, convocant justament les persones que han estat afectades per ella, i que s’han reunit en l’Associació Valenciana en defensa dels drets humans, mediambientals i en contra dels abusos urbanístics (AUN), per a que ens expliquen les seues experiències i les seues propostes alternatives.

La conferència tindrà lloc proper dijous, 1 de desembre, a les 19:30, al nostre local de Solades 10, i hi intervindran Enric Climent, vicepresident d’AUN, que ens explicarà la problemàtica urbanística valenciana, i Joan Àngel Ramos, membre de l’associació i psiquiatra, que tractarà sobre l’anomenada “Síndrome de Castelló”, detectada en algunes de les persones sotmeses a aquests abusos urbanístics.

Des de la Junta Gestora volem convidar a assistir-hi i a intervenir en el debat posterior quantes persones es troben interessades en el tema.

JUNTA GESTORA DEL CASAL JAUME I DE VILA-REAL

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.