Cardona “les paralitzacions de l’aeroport les haurien de pagar de la seua butxaca Fabra i qui ha col•locat en Aerocas”

El diputat autonòmic d’Esquerra Unida-Els Verds-l’Entesa, Ramon Cardona, ha afirmat avui, que davant l’anunci de la imminent paralització de totes les obres de l’aeroport demà mateix si no hi ha cap novetat judicial, a causa de la impossibilitat de continuar treballant per la protecció de la montanya de Santa Bàrbara decretada per la jutgessa, i vist que des d’Aerocas es torna a amenaçar amb unes despeses diàries de 70.000 euros mentre dure la paralització, ha afirmat que “ aquestes continues paralitzacions tenen un responsable directe, Carlos Fabra i Aerocas. L’aeroport es paralitza perquè des del principi l’han basat en l’error premeditat, en la falta d’estudis i la més absoluta arbitrarietat, a més d’il·legalitats manifestes, per tant, tota la responsabilitat civil d’eixos errors és de qui conscientment els ha produït, i de cap manera es pot consentir que per la incompetència o quan no mala fe d’un nefast gestor, haja de suposar un nou saqueig a l’erari públic” .

[@more@]

El diputat d’EU ha ironitzat sobre la situació “ està clar que a Carlos Fabra no li molesta massa que els diners dels contribuents es malgasten d’aquesta manera, ja que com ell es dedica més que presumptament a defraudar a Hisenda, la caixa comuna de tots els nostres impostos, no conté els seus” .

Cardona ha afirmat que mentre no baixa a terra, i es reconega l’error originari de l’aeroport, i es demane un nou Estudi d’Impacte Ambiental integre es continuarà exprimint l’erari públic per pagar errors, favors i negocis aliens a l’interés públic “ segurament si Fabra haguera de pagar de la seua butxaca aquest desori de paralitzacions i pasos en fals, s’ho pensaria abans” ,

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.