GRAU “ NINGÚ ES POT CREURE EL ROMANÇ DELS PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS QUE PREGONA EL PP”

El portaveu d’EU a Castelló, Vicent Grau, ha dit aquest matí, que després dels moviments afins del PP dins del Consell de Participació Ciutadana, per invalidar la participació en el procés d’aquelles persones independents i objectives, com el triar president del Consell Censor, demostren que tot el procés dels Pressupostos Participatius ha estat un simple romanç propagandístic per a fer milimètricament tot allò que el PP tenia previst fer en cada exercici, i vendre aquest activitat com a peticions de la ciutadania, quan no hi ha res més lluny d’eixa realitat.

Grau ha lamentat que s’haja instrumentalitzat la bona voluntat i predisposició de la gent que està participant en el teixit associatiu de la ciutat fent-los creure que se’ls tenia en compte, per a la primera de canvi, tirar-los fora de tot el procés i deixar-lo tot controlat per les entitats veïnals del PP de nou, es faran la foto els dirigent del PP amb els seues serfs més fidels de les més ben alimentades associacions de veïnes i voldran vendre-ho com a un innovador sistema de participació veïnal”

[@more@]

Per al portaveu d’EU, el PP perverteix un concepte tant valuós com és el de la participació ciutadana “ quan algun barri o districte ha demanat qualsevol inversió o actuació necessària per millorar la seua qualitat de vida, s’obvia, no es deixa al contribuents decidir ni un cèntim d’on han d’anar a parar els seus diners, no es respecten, per tant, les prioritats del gros de la ciutadania, i mentre, es fa un joc amb les entitats alimentades pel PP, per a que controlen el Consell de Participació Ciutadana, i que limiten a les peticions dels pressupostos aquelles actuacions ja marcades per la llei ( millora del clavegueram, per exemple), i mai a noves actuacions. Per tant, cal exigir-li al PP que deixe d’embrutar el digne nom dels pressupostos participatius per justificar la seua pantomima propagandística, i que deixe d’enganyar a la ciutadania i als representants veïnals, als quals empra com a mocadors de paper”

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.