EU-CS “ LES OBRES DEL CAMÍ LA PLANA SÓN UNA SIMPLE OPERACIÓ DE MAQUILLATGE, I UN MALBARATAMENT DE DINERS PÚBLICS”

El coordinador d’Esquerra Unida a Castelló, Carmelo Garcia, ha afirmat aquest matí, que l’anunci de “ reforma” del camí la Plana és un acte electoralista i un malbaratament de diners públics.

Segons Garcia, el PP intentarà dur demà al plenari municipal una propost d’adequació del camí la Plana, que és la principal via d’accés a la majoria de vivendes de la marjaleria, i que uneix Castelló amb el Grau, el deficient estat del mateix és evident, i l’equip de govern intentarà vendre aquest “ apedaçament” o mesura maquilladora, com l’inici del Pla Especial de la Marjalería (PEM), Per a EU, l’evidència de que es tracta d’una simple actuació de cara a la galeria és que en la pròpia planificació proposada pel PP, es planteja una carretera d’una amplària de 30 metres, i ara, l’únic que es pretendrà fer serà possiblement un cobriment de les sèquies, millora de l’asfalta i anivellament de les tapes del clavegueram que molesten per la circulació, per tant, aquesta obra tindrà un preu considerable, però de dur-se endavant el PEM, caldria començar d enou una nova actuació en aquest vial, havent tirat al fem els diners dels contribuents.

[@more@]

Per tant, segons el dirigent d’EU, el PP pretén malgastar de nou l’erari públic de cara a les eleccions municipals, amb una actuació electoralista que quedarà desfasada de seguida.

Garcia ha remarcat que és desitjable i urgent una millora del camí la plana, donat l’estat del mateix, però que aquesta actuació s’ha de fer d’acord a una visió de futur “ el PP no vol ara executar l’amplària dels 30 metres perquè afectaria propietats privades, i li ocasionaria un desgast electoral considerable”.

El coordinador d’EU ha instat tant a PSOE com a BNV que donen demà suport a aquesta mesura, ja que suposa malbaratar premeditament els diners dels contribuents, fent creure que comencen les obres en la marjaleria, quan el PP no té cap intenció de fer res real abans de les eleccions

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.