GLÒRIA MARCOS INSTA AL PP A CANVIAR LA SEUA POLÍTICA DE RESIDUS

Eu fa una crida per secundar demà la manifestació contra els abocadors i incineradores a castelló

La coordinadora general d’Esquerra Unida del País Valencià, Glòria Marcos, ha instat avui al PP a canviar radicalment la seua política de residus que està ocasionant la reacció contrària de molts pobles.

Per a Marcos, el Consell i el PP són els responsables de la crisi que s’està patint a les comarques de Castelló, on proliferen els projectes d’abocadors i incineradores, amb un rebuig social molt gran. A la llarga llista de Sant Rafel, Villahermosa, Cervera, Salzadella, Fanzara, Vall d’Alba i les Coves, es pot sumar qualsevol altra localitat[@more@]

Segons la coordinadora d’EU, mentre el PP continue veient el problema dels residus com a un negoci per a les empreses privades, la proliferació d’incineradores i abocadors anirà en augment, quan allò desitjable seria apostar per la reducció, reutilització i reciclatge de les deixalles, destacant que tot i que hi ha hagut pobles que s’ha sabut mobilitzar per aturar o congelar els projectes dins del seu terme municipal, altres acabaran pagant aquesta política erràtica.

Per eixe motiu, Glòria Marcos ha confirmat la seua assistència a la manifestació que tindrà lloc demà a Castelló en contra de la política de residus del PP, i ha fet una crida a la mobilització de totes les comarques de Castelló, ja que és un problema que ens afecta a tots, i mai cap localitat pot estar segura d’acabar rebent aquest càstig.

La màxima responsable d’EU ha remarcat que l’oposició a aquesta política es fa perquè a més de posar en risc la salut de totes les comarques, per l’evident contaminació dels aqüífers, atmosfera, l’augment del tràfic perillós, es sentència de mort a molts pobles i comarques; pretenent fent de les comarques de Castelló el femer de tot l’Estat, quan hi ha alternatives més modernes i raonables per tractar els residus.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.