EU-CS FA UNA CRIDA A SECUNDAR TOTES LES MOBILITZACIONS PER LA PAU.

El col·lectiu local d’Esquerra Unida a Castelló de la Plana, després de la primera concentració feta ahir a la ciutat en contra de la Guerra, ha animat a la ciutadania a tornar a eixir al carrer per exigir la Pau.

Per a EU, la gravetat del que està passant al Líban i Palestina, no pot ser contestat per la gent de Castelló amb el silenci, i de la mateixa manera que va haver una resposta memorable de tot Castelló contra la Guerra a l’Iraq,

[@more@]cal ara dir NO A LA GUERRA CONTRA EL POBLE DEL LÍBAN I PALESTINA, i per eixe motiu es secundarà i donarà suport a tots els actes civics per reclamar la PAU.

NO A LA GUERRA I A L’OCUPACIÓ. PER LA PAU EN ORIENT PRÒXIM

Orient Pròxim està afonant-se i la desproporcionada i genocida acció militar israelià en el

Líban i Gaza ha de cessar. Donat l’extremadament greu de la situació, fem un crida perquè es paralitze immediatament la intervenció militar i les tropes tornen als seus quarters. No podem consentir més actes de guerra que qüestionen les legítimes aspiracions i drets de les poblacions que aspiren a viure en pau i amb dignitat.

Volem reaccionar. Tanta violació del dret internacional no pot esgotar la indignació del món. No creiem en la justícia abstracta i menys en la de la llei del Talió. Defenem el dret internacional, la democràcia quotidiana i el lliure exercici de la convivència ciutadana. I volem ser ferms en la nostra voluntat de contribuir a l’acord i el reconeixement mutu de dos Estats, Un israelià i un altre palestí, mitjançant el compliment del dret internacional.

Tots som ostatges, dones, hòmns, xiquets, ancians, pobles, bona gent que assistim impotents a les imatges de destrucció. L’espiral de violència que veiem és brutal i injusta. Estem assistint a l’abús d’una nova violació de els Convenis de Ginebra sobre les lleis de la guerra. Mai hi haurà una solució militar per a aquest conflicte. Per això rebutgem que l’única estratègia que compte siga la militar. Exigim la immediata intervenció del Comité Internacional de la Creu Roja i reclamem la urgent mobilització dels actors Socials, de totes les institucions, perquè la seua autoritat moral es legitime amb el Suport de milers de ciutadans i ciutadanes que volem posar fi a la guerra i la ocupació de militar.

No volem més actuacions simbòliques o testimonials. Sí, demanem la renúncia a Qualsevol violència. Però no consentirem el tractament desigual en l’exigència de Condicions. La pau en Orient Pròxim implica el reconeixement al dret de Existència d’un Estat palestí en els territoris ocupats il·legalment des de 1967.

… No podem callar més. Realitzem un crida al fi de la violència, perquè se complisca la legislació internacional, es llevant el castic col·lectiu i s’impulse ajuda Humanitària massiva per a les poblacions afectades pel conflicte. I demanem al Govern espanyol, a la Unió Europea i als membres del Consell de Seguretat de Nacions Unides que actuen amb urgència per a aconseguir-ho.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.