EL PP CONTINUA NEGANT-SE A INFORMAR DE LA PLANTILLA DE LA CIUDAD DE LAS LENGUAS.

Després que els diputats d’EU-L’Entesa, Ramon Cardona i Joan Ribó exigiren de nou que els fora facilitat un llistat especificant els llocs de treball, característiques i sous del personal empleat per la “Ciudad de la Lenguas”, el PP torna a no respodre sobre aquest aspecte, i per tant, ocultant a l’opinió pública un dels majors escàndols a la ciutat en la present legislatura .
Segons Cardona “ es molt preocupant que continuen negant-nos la informació de saber què fa Gimeno i la seua gent col·locada a aquest projecte fantasmal, tenim tot el dret a saber a quanta gent del PP s’ha col·locat per a no fer res, i quan cobra, en aquest projecte virtual”.

[@more@]LA resposta del Conseller Font de Mora ha estat

“ En relació amb la informació sol·licitada, li comunique que el Projecte Cultural de Castelló SA està integrat per una sèrie d’espai, dels quals forma part el projecte de la Ciutat de les Llengües, que no compta amb pressupost propi. Per tant, és el Projecte Cultural de Castelló el que gestiona amb la seua plantilla els diferents espais i projectes que desenvolupa. S’hi adjunta relació de llocs de treball de la plantilla Projecte Cultual de Castelló
7 acomodadors
adjunta a direcció executiva.
Administratiu
Assessor
Auxiliar administració econòmica
5 auxiliars administratius
conseller delegat
conserge
coordinador gestió museogràfica
2 directors
director executiu
director de gestió i comunicació
encarregat de biblioteca
2 encarregats àrea pedagògica
cap àrea organització activitats
2 caps de manteniment
cap tècnics escenari
2 personal de suport
premsa
protocol i relacions públiques
5 recepcionistes
responsable atenció al públic
responsable relacions externes
sastressa
2 secretàries
4 secretaries de direcció
secretari d’administració general
taquillera
tècnic d’instal·lacions
Aquesta resposta, del tot insatisfactòria, demostra la utilització per part del PP d’aquest organisme per col·locat de manera inacceptable a les víctimes polítiques de Carlos Fabra ( Jose Luis Gimeno), a canvi de no fer absolutament res “ entre els més de 50 empleats, uns quants estan per a fer de cort d’honor de Gimeno, como il·lustres illetrats com Josety. La única manera d’acabar amb aquest burla a la societat castellonenca és apartar d

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.