EU-ENTESA DEFENSA LA MOBILITZACIÓ CONTRA ELS ABOCADORS FRONT ALS INSULTS DE FABRA

Ramon Cardona, diputat d’EU-l’Entesa a Les Corts, denúncia que “el 30% dels vessaments tòxics de tot l’Estat es tractaran a Catelló”

El diputat autonòmic d’EU-l’Entesa, Ramon Cardona, ha eixit al pas “dels insults i les desqualificacions” que el president de la Diputació de Castelló “ha proferit contra els ciutadans i ciutadanes preocupats per la proliferació d’abocadors a diferents poblacions de la província”.

[@more@]

Cardona assegura “no entendre de cap manera que un càrrec públic es pose del costat d’empreses privades contra els veïns i les veïnes que només intenten arreplegar la informació que els hi neguen sistemàticament. Fabra haurà d’explicar aquesta virulència contra els ciutadans als que hauria de defensar i la seua obsessió per defensar interessos econòmics molt particulars”

El diputat d’esquerres assegura que “EU-l’Entes estarà sempre de banda dels afectats, persones sense interessos crematístics (cosa que no poden dir altres) preocupats per la salut pública i la defensa del territori”.

El representant d’EU-l’Entesa per Castelló recorda que “es calcula que el 30% dels vessaments tòxics de tot l’Estat es tractaran a les nostres comarques” en una política contrària al principi “de tractar els residus allà on es produeixen que és la única manera de minimitzar els impactes de transport i coordinar les campanyes de reducció amb beneficis socials immediats per als pobles i ciutat”.

“Però el Partit Popular –diu Cardona– ha optat per traslladar els femers a pobles xicotets de l’interior amb menys capacitat de resposta pel nombre d’habitats i, per tant, consideren, amb menys cost electoral per ells. La política de residus de la dreta demostra quines són les seues prioritats i qui són els qui acaben pagant els excessos”.

València, 30 de maig de 2006

GABINET DE PREMSA EU-ENTESA

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.