EU-CS DEMANA UNA PARTIDA ECONÒMICA PER AL PLA ESPECIAL DE LA MARJALERIA, I MENYS PROMESES.

El coordinador d’Esquerra Unida a Castelló, Carmelo Garcia, ha manifestat aquest matí, que després que Territori done els primers passos per l’aprovació definitiva del Pla Especial de la Marjaleria, cal congratular-se que es comence a posar sobre la taula l’inici de la solució per al greu problema de la Marjaleria de Castelló, tot i que possiblement la solució donada no siga la més idònia.

Segons Garcia, cal plantejar-se ja la solució als veïns de la Marjaleria, com és el normalitzar la seua situació i dotant-los de llum, i aigua, clavegueram públic i d’aigües residuals..etc),

[@more@]

i sobre tot el problema ecològic que genera amb la contaminació de les aigües subterrànies per l’existència dels pous cecs “ Fins ara, el PP local i autonòmic només han platejat paraules a la solució dels problemes de la marjaleria. Amb l’aprovació del PEM ens seguim movent en paraules ja que ni l’ajuntament nio la Generalitat han compromès, ni pensen compromets ni un euro, i en aquest cas “ Eros son amores” .

Per al coordinador d’EU-Castelló, el volum de vivendes futures que englobarà el PME és bàsic perquè el pla siga efectiu a llarg termini, on es necessiten milions d’euros de les administracions públiques per a dur-lo efectivament a realitzar-se

Un altres dels aspectes destacats per Garcia, és que destinar només el 33% del sòl com no urbanitzable, és exageradament poc, i les zones verdes són escasses.

Des d’EU, el PP local i autonòmic han d’especificar millor el com, quan i de quina manera es va a finançar tot el procés ja que ens podem trobar de nou davant de 15 o 20 anys amb promeses que no es podem complir perquè supose un col·lapse financer a la Generalitat o ajuntament, i directament no es face “ens temem que d’ací al 27 de maig de 2007, hi hauran moltes promeses, moltes fotos per zero euros compromesos”

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.