EU-CS DEMANA ALS 5 CENSORS DELS PRESSUPOSTOS DONEN EXPLICACIONS DAVANT EL CONSELL DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA

censura les presumptes amenaces de Carmen Amorós.

El responsable de l’àrea de moviments socials d’Esquerra Unida a Castelló, Vicent Grau, ha exigit aquest matí, que els cinc censors del simulacre de pressupostos participatius ideat per l’ajuntament de Castelló, han de donar explicació de les seues gestions, el perquè i el resultat de la tria de les propostes definitives que aportaran als pressupostos municipals. Aquesta explicació de la seua activitat s’hauria de donar davant de l’assemblea del Consell de Participació Ciutadana que els va triar “ tot i que hem criticat des del principi el mètode i les maneres d’aquest filtre a les reivindicacions veïnals, els cinc representants han de donar explicacions i dotar de transparència la seua gestió, per demostrar aposten per un model el més participatiu possible, i no una estructura cupular

[@more@]

Grau ha afirmat que EU agrairà i donarà suport a les mostres que es puguen donar per part dels cinc membres censors dels pressupostos en el camí de ser realment representatius de la pluralitat dels barris i districtes de la ciutat. “ Donarem suport a les propostes que siguen raonables, malgrat que no estar en absolut d’acord amb el procediment”

El portaveu d’EU ha remarcat, que el suport d’Eu no es limitarà a les 36 aportacions que puguen fer els cinc censors, sinó totes aquelles que isquen del moviment veïnal que suposen una millora per la vida dels barris “ si alguna reivindicació que creguem justa, es queda sense ser defensada per la comissió censora, la reivindicarem allà on estiga en les nostres mans, com per exemple, davant el Parlament Valencià”

I en eixe sentit, Grau s’ha referit a les reivindicacions que s’aprovaran en la propera assemblea del barri de Sant Josep Obrer i Cremor durant aquest setmana “ EL barri està en peu de guerra per demanar inversions que el comitè censor ha rebutjat, com són per exemple l’IES Bovalar, la millora dels accessos al col·legi Jaume I, la recuperació del parc infantil Pintor Sorolla, el condicionament del local de l’associació de veïns abandonat per l’ajuntament… i totes aquelles reivindicacions assumibles, ens anem a adherir, i no pensem tolerar les presumptes amenaces que membres del PP estan fent a qui simplement demana millores legítimes per la ciutat, com el lamentable presumpte espectable realitzat per la regidora Carmen Amorós contra el president de l’AMPA del C.P. Vicent Artero per replegar signatures per la millora del barri; en una societat democràtica no podem tolerar que els càrrecs públics amenacen a la gent, i la única manera de solucionar els problemes no és callant de manera mafiosa a la gent, sinó posant interès.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.